Ala yhteiskunnassa
Kansainvälisyys

Tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala ja musiikintekijä Teemu Brunila Flow Talks Music -paneeliin

Kuva vuoden 2022 paneelista. Flow Festival / Petri Anttila

Flow Talks on Flow Festivalin koko festivaaliviikonlopun kattava puheohjelmakokonaisuus. Perjantaina 11.8. yhteistyössä YouTuben ja Musiikkiala.fi:n kanssa järjestettävän Flow Talks Music -paneelikeskustelun arvovaltaiset osallistujat on nyt vahvistettu. Osallistujiin lukeutuvat muun muassa tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala, kansanedustaja Nasima Razmyar sekä kansainvälistä uran luonut musiikintekijä Teemu Brunila. Suomalaisen musiikkialan kansainvälistymistä käsittelevä keskustelu järjestetään Flow-perjantaina klo 16 alkaen. 

Flow Talks -kokonaisuuden avaa perjantaina 11.8. yhteistyössä YouTuben ja Musiikkiala.fi:n kanssa järjestettävä Flow Talks Music. Viime vuoden festivaalilla runsaasti kiitosta kerännyt paneeli Suomen ykköspäättäjien kanssa syvenee, kun suomalaiset musiikkialan vaikuttajat ja tekijät sekä poliittiset päättäjät etsivät ratkaisuja suomalaisen musiikin kansainvälistymiseen.

Vuoden 2023 Flow Talks Music -paneelin osallistujat ovat tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala, kansanedustaja ja Musiikin edistämissäätiön puheenjohtaja Nasima Razmyar, Music Finlandin toiminnanjohtaja Mikko Manninen, Googlen yhteiskuntasuhdepäällikkö Heidi Jern, kansainvälisen uran luonut muusikko ja musiikintekijä Teemu Brunila, sekä viestintätoimisto Splay Onen maajohtaja Elina Aspelin. Keskustelua vetää viestintäammattilainen Antti Isokangas

Paneelikeskustelu pyrkii vastaamaan kysymykseen siitä, miten miltei miljardin euron kotimainen musiikkiala voi kasvaa entistäkin suuremmaksi. Mistä saadaan kipinää ja taitoa valloittaa kansainväliset markkinat? Entä kuinka eri luovan alojen toimijat musiikkialasta alustoihin ja lainsäätäjiin voivat tukea kansainvälisen menestyksen edellytyksiä?

Tilaisuus on avoin kaikille festivaalikävijöille.

Tutustu panelistien esittelyihin: Flow Talks Music | Flow Festival 11.-13.8.-2023

Lisätiedot:

Flow Festival, tiedottaja Eeva Palmén / eeva@flowfestival.com

+358 40 613 9933

Kuva: Flow Festival © Petri Anttila

Jaa uutinen:
X
Sulje ja palaa listaan