Ala yhteiskunnassa
Ammattilaiset
Tulevaisuus
Vastuullisuus

Musiikkialan Shesaid.so -verkosto rantautui Suomeen

Maailmanlaajuisesti toimiva naisten, ei-binääristen ja liittolaisten verkosto lanseerattiin Suomessa syyskuun alussa.

Shesaid.so on 2014 Lontoossa perustettu musiikkialan naisten ja ei-binääristen sekä liittolaisten verkosto, joka laajeni 10-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi myös Suomeen. Nyt toimintansa aloittanut Shesaid.so Finland haluaa yhdistää ja vahvistaa aliedustettuja toimijoita, laajentaa musiikkialan kansainvälisiä yhteyksiä sekä luoda inklusiivisempaa musiikkiteollisuutta.

“Suomen yhteisön tarkoituksena on kehitystyön lisäksi merkittävästi tukea myös kansainvälistä tekemistä, sekä verkostojen jakamista. Halutaan olla tekijöiden ja heidän tiimiensä tukena ja tuoda suomeen taho, jolla yhdenvertaisuusasiat ja kulttuurinen monimuotoisuus, sekä näiden teemojen edistäminen ovat keskiössä,” toteavat Shesaid.so Finlandin perustajat Lilli Keh ja Maiju Talvisto.

Musiikkialan ammattilainen voi täyttää Shesaid.so Finlandin jäsenhakemuksen netissä, ja se käsitellään kahden viikon kuluessa.

Musiikkialan verkosto järjestää jäsenilleen monipuolista ja kansainvälisesti tärkeää toimintaa

Alunperin yhden naisen, lontoolaisen Andreea Magdalenan intohimoprojektista liikkeelle lähtenyt hanke on kasvanut vuosien varrella yhdeksi suurimmista musiikkialan itsenäisistä yhteisöistä toimien tällä hetkellä maailmanlaajuisesti. Shesaid.so on aktiivinen musiikkialan keskustelija, joka muun muassa kuratoi paneeleja, organisoi mentorointiohjelmia, järjestää erilaisia tapahtumia jäsenistölleen sekä nostaa uusia artisteja kansainvälisten verkostojensa ja kanaviensa avulla.

Shesaid.so:lla on aktiivisia yhteisöjä (chapter) on tällä hetkellä lähes 20 eri maassa USA:ta ja Intiaa myöten. Shesaid.so on aktiivinen myös muissa Pohjoismaissa kuten Norjassa ja Ruotsissa.

Lisätietoja

Lilli Keh
Co-Director, Shesaid.so Finland
lilli@keh-consulting.com, 0405836169

Maiju Talvisto
Co-Director, Shesaid.so Finland
maiju.talvisto@gmail.com, 0405753659

finland-team@shesaid.so
https://www.shesaid.so/
https://www.shesaid.so/finland
https://www.instagram.com/shesaidso.finland/
https://www.linkedin.com/company/shesaidso-finland/

Jaa uutinen:
X
Sulje ja palaa listaan