Keikat ja konsertit
Kuuntelu ja käyttö
Teokset
Äänitteet

Soitetuimmat kappaleet 2021

Lauri Tähkä, kuvaaja Ville Juurikkala
Kuva: Ville Juurikkala

Lauri Tähkän, Tido Nguyenin ja Tiina Vainikaisen kirjoittama ja Lauri Tähkän esittämä Aavikko keräsi Teostolle vuonna 2021 ilmoitettujen esitystietojen mukaan yhteensä 6624 soittokertaa radiosta, tv:stä ja elävän musiikin esityksistä. Aavikko oli myös radioiden soitetuin kotimainen kappale.

Ylen radiokanavien soitetuin kappale vuonna 2021 oli Blind Channelin Dark Side, joka oli myös suoratoistopalveluiden striimatuin kappale Suomen alueella. Vuoden myydyin albumi oli Behmin Draaman kaari viehättää.

Ulkomailta eniten Teoston esityskorvauksia keräsi Jean Sibeliuksen katalogi. Eniten esityskorvauksia vuonna 2021 keräsivät Viulukonsertto op. 47 d-molli sekä Sinfonia 2 op. 43. Kolmantena listalla oli The Rasmuksen kestohitti In the Shadows.

Last Christmas oli vuoden 2021 soitetuin joululaulu

Gramex ry:n keräämien tietojen mukaan joulun 2021 soitetuin joululaulu kaupallisilla radiokanavilla oli Wham! -yhtyeen Last Christmas, joka nousi takaisin ykköseksi vuoden tauon jälkeen.

Soitetuin kotimainen joululaulu oli Katri Helenan Joulumaa, joka ylsi listan viidenneksi. Kaiken kaikkiaan kymmenen kärkeen mahtui yhteensä neljä kotimaista kappaletta.

Lue lisää:

Lue koko julkaisu: https://www.teosto.fi/lauri-tahkan-aavikko-on-vuoden-2021-soitetuin-kotimainen-kappale/

Jaa avainluku:
Lue julkaisu: Teosto.fi - Soitetuimmat kappaleet Suomessa 2021