Musiikki vaikuttaa

Musiikki edistää terveyttä ja hyvinvointia, lisää myyntiä ja viihtyvyyttä. Musiikilla houkutellaan uusia matkailijoita, rakennetaan siltoja kulttuurien välille ja avataan ovia uudelle. Musiikki on arkea ja juhlaa, iloa ja surua. Se on tekijöidensä tunne ja kuuntelijansa maailma. Tutustu tarinoihin musiikin vaikuttavuudesta.

Ammattilaiset

Tämä on meidänkin isänmaamme

Laulujen täytyy jäädä elämään ja historiaan on jäätävä tieto siitä, että meilläkin on ollut oma kieli, kulttuuri ja musiikki, sanoo romanimusiikin perinteen tallentaja, laulaja Hilja Grönfors. ”Se on antini heimolleni ja koko Suomen kansalle."

Ammattilaiset
Kansainvälisyys

Kotistudiolta maailmanmaineeseen

Moni ei tunne elektronista musiikkia tekevää Axel Thesleffiä, mutta hän on yksi kuunnelluimmista suomalaisista artisteista maailmalla.

Musiikin vaikutukset
Tutkimus

Uutta tutkimusta musiikin voimasta Jyväskylän yliopistossa

Viimeaikainen tieteellinen tutkimus on todentanut musiikkiterapian tehon masennuksen hoidossa. Nyt Jyväskylän yliopistossa selvitetään, miten terapia käytännössä toimii ja kuinka sen vaikutusta voitaisiin tehostaa.

Kuuntelu ja käyttö
Musiikin vaikutukset
Talous

Asiakaskokemuksen kehittäminen taustamusiikin avulla: neljä tapaa, joilla musiikki vaikuttaa

Mihin taustamusiikin voima perustuu? Ikiaikaisiin ja inhimillisiin musiikin vaikutuksiin, jotka käymme läpi tässä jutussa.

Kuuntelu ja käyttö
Musiikin vaikutukset
Talous

K-Supermarket Förissä taustamusiikki vahvistaa yritysmielikuvaa

Huolellisesti valittu taustamusiikki vahvistaa yrityksen parhaita puolia – taustamusiikilla on suuri vaikutus tunnelmaan ja asiakaskokemukseen.

Musiikin vaikutukset
Tutkimus

Musiikki osana terveyden ja sairauden hoitoa

Alkuperäiskansojen parannus- ja hoivatyöhön kuuluu ja on aina olennaisena osana kuulunut, musiikki. Myös tämänhetkisen tieteellisen tutkimustiedon valossa musiikin tekeminen ja sen kuluttaminen, on ihmiskeholle ja mielelle hyvin edullista.

Kuuntelu ja käyttö
Musiikin vaikutukset

Tutkimuksia musiikin tehosta

Tutkimusten mukaan oikein valittu musiikki saa asiakkaat viihtymään pitempään sekä kuluttamaan enemmän rahaa. Ei ole sama, mitä musiikkia soitetaan. Parhaiten vaikuttaa yrityksen brändiin istuva musiikki, jonka asiakkaat tunnistavat. Tuttujen artistien musiikki herättää muistoja ja tunteita.

Rajaa artikkeleita
Sulje valikko
0
0